Portofoliu mReady

app icon for AutoRo

AutoRO
Update-uri

iPhone, Android Phones

Acest proect pe care-l dezvoltăm pentru Netbridge Development este unul dintre cele mai mari de care ne ocupam curent. Aplicația AutoRO este una dintre cele mai descărcate și de succes aplicații din România cu peste 300.000 de download-uri. Responsabilitățile noastre includ mentenanța codului și dezvoltarea noilor module pentru 20+ de release-uri pe an.

graphic presentation for AutoRo

app icon for AntenaPlay

AntenaPlay

iPhone, iPad, Android Phones, Android Tablet

Intact Media Group este cel mai mare grup media din Romania, deținător a mai multor canale TV și platforme de publicare. AntenaPlay este platforma lor de video digital, capabilă de live streaming și VOD pentru toate emisiunile si canalele lor TV. Aplicația este puternic integrată cu serverele lor de streaming și VOD, folosește un bitrate adaptabil și DRM integrat pentru conținutul protejat.

graphic presentation for AntenaPlay

app icon for Coke Transformation

Coke Transformation

Android Phones

Coke Transformation a fost un proiect unic ce folosea o aplicație mobilă care interacționa cu un dispozitiv Kinect. Software-ul de pe Kinect transforma utilizatorii în diverse personaje. Telefonul mobil era folosit pentru a interacționa cu un stadion virtual, pentru a vedea transformările tuturor utilizatorilor și pentru a detecta mimica jucătorilor.

graphic presentation for Coke Transformation

app icon for How to Web

How to Web

Android Phones

How to Web este cea mai mare conferință tech din Europa de Est. În 2011 am dezvoltat aplicația neoficială de Android a conferinței iar în 2012 și 2013 aplicațiile oficiale pentru Android si iOS cu scopul de a crea legături între participanții conferinței. Pe lângă programul conferinței și descrierea prezentărilor, aplicația include și un mecanism de schimb de carți de vizită virtuale.

graphic presentation for How to Web

app icon for KPMG TaxExpress

KPMG TaxExpress

iPhone, iPad, Android Phones

TaxExpress este o nouă aplicație mobilă de la KPMG Romania care te ajută să stai la curent cu obligațiile tale fiscale. Aplicația ofera informații zilnice despre ce trebuie depus, în ce ordine și până când astfel încât tu să le poți rezolva repede și să te concentrezi pe ce este cu adevărat important pentru tine.

graphic presentation for KPMG TaxExpress

app icon for KPMG RoVisa

KPMG RoVisa

iPhone, iPad, Android Phones

RoVisa este o aplicație de la KPMG Romania care-i ajută pe cei ce-și doresc să migreze în Romania să înțeleagă exact de ce au nevoie. Aplicația oferă posibilitatea selectării a numeroase criterii, precum țara de proveniență, motivul și durata șederii etc. Toate aceste informații sunt apoi folosite pentru a genera un raport individual de cerințe și explicații care fac tot procesul mult mai inteligibil.

graphic presentation for KPMG RoVisa

app icon for La Multi Ani App

La Multi Ani

Android Phones

O aplicație mobila ce-ți amintește de zilele de naștere și onomasticile prietenilor tăi. Aplicația a fost creată pentru un concurs sponsorizat de Vodafone și a câștigat premiul pentru cea mai populară aplicație.

graphic presentation for La Multi Ani App

app icon for Tudor Tailor

Tudor Tailor

Android Phones

Aplicația mobilă pentru brand-ul “Tudor, Personal Tailor”, creatori de costume personalizate pentru domni. Aplicația ofera posibilitatea de a vedea varietatea de opțiuni personalizabile pentru sacouri și cămăși dar și cele mai noi colecții.

graphic presentation for Tudor Tailor

app icon for Breinst

Breinst Brain Game

iPhone

Unul dintre cele mai captivante jocuri de antrenare a creierului pe care le-ai putea juca! Aplicația oferă posibilitatea personalizării sesiunii de antrenament, memorarea scorului și obținerea de achievement-uri pentru 8 jocuri diferite. Aplicația are integrare cu Apple GameCenter pentru scoruri.

graphic presentation for Breinst

app icon for aiPizza

aiPizza

Android Phones

Prima aplicație românească ce permite utilizatorilor săi să comande pizza (printre alte tipuri de mâncare) direct de pe smartphone. Chiar este cel mai simplu mod de a avea pizza livrată direct la ușa ta.

graphic presentation for aiPizza

app icon for Povestila

Povestila

Android Tablets

Ursulețul Moko învață că nu ar trebui să-i fie frică de întuneric. O poveste educativă, interactivă pentru copii între 3 și 5 ani. Aplicația conține întreaga poveste "Moko și Lanterna Magică" și 3 joculețe educaționale pentru copii. Povestea poate fi parcursă prin citire sau ascultare.

graphic presentation for Povestila

app icon for ShopBag

ShopBag

iPhone, Android Phones

ShopBag permite utilizatorilor săi să comande o varietate de produse ce ulterior sunt livrate direct la ușa casei. Pe lângă selectarea produselor direct din aplcație, acestea pot fi adăugate în coș și prin scanarea unor coduri QR aflate langă imaginea produsului printată pe afișe mari amplasate în locații cheie din București.

graphic presentation for ShopBag

app icon for Mareea Tourism App

Mareea Tourism App

iPhone, Android Phones

Dacă vrei sa vezi cele mai noi oferte de vacanță, dacă vrei sa faci un tour sau dacă pur și simplu cauți bilete ieftine de avion, Mareea te poate ajuta. Aplicația ofera utilizatorilor toate detaliile necesare, o hartă a locației selectate și harta celor mai apropiate agenții Mareea.

graphic presentation for Mareea Tourism App

app icon for The Pole Society

The Pole

iPhone

Unul dintre cele mai tari moduri de a face reclamă evenimentului sau produsului tău. Selectează una dintre cele 8 template sau uploadează propria imagine și creaza un afiș pe care-l poți lipi de stalpul virtual, unde pote fi văzut de toți utilizatorii aplicației. Partea cea mai bună? Afișul tău acum apare și pe toate panourile electrice de afișaj din București.

graphic presentation for The Pole Society

app icon for unlockUnit

UnlockUnit

Android Phones

Acum îți poți debloca telefonul cu aplicația UnlockUnit de pe Google Play. Este foarte ușor și sigur să primești codul de deblocare de la actuala rețea GSM pentru smartphone-ul tău Samsung, Motorola, LG, HTC sau Blackberry. De asemenea poți caștiga bani folosind aplicația pentru a debloca telefoanele prietenilor tăi.

graphic presentation for UnlockUnit

app icon for Tarom Cursa Pentru Mile

Tarom Cursa Pentru Mile

Android Phones

Am dezvoltat aceasta aplicație Android pentru campania Tarom " Cursa pentru mile ". Utilizatorii trebuiau să viziteze anumite locații din diferite orașe pentru a descoperi "mile" pe care puteau ulterior să le folosească pentru a cumpăra bilete la prețuri foarte scăzute.

graphic presentation for Tarom Cursa Pentru Mile

app icon for Sorcova

Sorcova

Android Phones

Bazat pe tradiția romanească de sorcoveală, McCann România a creat o campaine care aduce puțină tehnologie modernă întregului eveniment. Noi am dezvoltat aplicația mobila de Android care-ți transformă telefonul în sorcovă.

graphic presentation for Sorcova

app icon for KFC Bite to Win

KFC Bite to Win

Android Phones

Aplicația a fost creată în paralel cu campania KFC "Bite-to-Win" în care participanții trebuiau să identifice bucăți de "Fillet" cu forma de animale și să le facă poză.

graphic presentation for KFC Bite to Win

app icon for Vreau KFC

KFC Vreau KFC

Android Phones

Această aplicație, creată pentru o companie KFC, punea utilizatorii să țipe "vreau KFC" cat pot de tare iar în funcție de cât de tare și de mult țipau, puteau primi reduceri din ce in ce mai semnificative.

graphic presentation for Vreau KFC
app icon for Paul Cherchez le Franc

PAUL Cherchez le Franc

Android Phones

O aplicație a cărei utilizatori trebuie sa gasească Franci virtuali ascunși prin oras pe care-i pot apoi folosi la orice patiserie Paul.

graphic presentation for Paul Cherchez le Franc

Ai ajuns la secțiunea de

Contact

Acum e rândul tău!

Despre ce ți-ar plăcea să discutăm?

Fie că vrei o aplicație mobilă sau doar să ne saluți, ne-am bucura să ne scrii!


Vreau o Aplicație

Ne-am bucura să te ajutăm,
te rugăm să detaliezi!

android ios and windows 8 operating systems
Vreau să vă salut

Ești o persoană
extraordinară!

Trimite!